Üye ol
Şifremi unuttum | Onay kodum gelmedi
Yardım

RRT Sergiwa Antiviral Toolkit 6.0.0.1
x12x
Üye
x12x

Puan: 200

x12x şu anda çevrimdışı
Gönderilme Tarihi: 05 Ekim 2010 23:38:48

* Lisans: Demo 24,99 $ al
* OS: Windows 7, Vista, 2003, XP, 2000

* Koşullar: Belirli şartlar aranmaz
* Yayınevi: iSergiwa Yazılım
* Anasayfa: http://www.sergiwa.comBağlantı dışarı gidiyor

"Araçlar kümesi & kaldırma malware ve izleri korumak için."
BS Editör: RRT tarar kullanışlı araçları, bir dizi kaldırmak ve yeniden tüm ne bir virüs daha önce (Sistem Kısıtlamaları) engelli olduğu ve kendi bilgisayar, virüs ortak davranışı üzerinde kontrol geri verir sağlayan bazı değişiklikler yapmak için sistem sınırlama için kolay algılama kendisini gizlemek için için bu kısıtlamalar genellikle şunlardır:

- Sakatlar Klasör Seçenekleri>> kullanıcı göster Gizli Dosyaları seçeneği edemiyoruz!
- Sakatlar sicil dairesi Araçlar>> kullanıcı hangi sistem başlangıcında oluyor göremiyorum bu yüzden!
- Sakatlar CTRL + ALT + DEL>> kullanıcı virüs ve diğer uygulamaları çalıştırmak göremiyorum bu yüzden!

RRT da çıkarılabilir medya (Pen Sürücüler) gelen başka enfeksiyonlardan korur. bu malware çoğu günümüzde taşınabilir medya (belirli Flash diskler üzerinden yayılan) fark bu yana, izleme yeteneği ile engelleme RRT uygulanan ve malware yaymak için flash diskler kullanan her türlü izale.

RRT AutoRemove ile sisteminizi izleyecek etkin ve USB portuna takılı alır almaz bir flash disk algılar. Genel tekniğinde birkaç milisaniye daha az, o flash disk herhangi bir enfeksiyon tespit ederse, o blok ve bilgisayarınıza herhangi bir zarar kılmadan enfeksiyon kaldırmak çalışacaktır.

Büyük haber geleneksel AVS-gerekmez RRT-unlick bu malware imza ile sırayla için o iş onun 'yapmak yerine haberdar olmak için, bu kullanan ve malware her tür girişimi bulaştırmak algılar SMART tekniği jenerik flash disk üzerinden sistem USB bağlantı noktalarına.

sezgisel tarayıcı yanında, RRT geleneksel bir tarayıcı ve kötü amaçlı yazılım için sökücü içerir. Aynı zamanda akıllı bir malware aktiviteleri tanıma tekniği ve kendinizi kurmak bir malware imza veritabanı içerir. Şimdi RRT Sergiwa Antiviral Toolkit 6.0.0.1 download edebilirsiniz.

Not : Yabancı Site'den alındığı için tercüme edilmiştir.Bundan dolayı küçük sorun ve aksaklıkların çıkabileceğini unutmayınız.

DownloadBağlantı dışarı gidiyor

1.3.0
Kullanım Şartları - İletişim - Öner
29 Temmuz 2014 Salı 15:25:48