Üye ol
Şifremi unuttum | Onay kodum gelmedi
Yardım

CA Internet Security Suite Plus 2010 6.0.0.285
x12x
Üye
x12x

Puan: 200

x12x şu anda çevrimdışı
Gönderilme Tarihi: 05 Ekim 2010 23:36:24

* Lisans: Shareware $ 69,99
* OS: Windows 7, Vista, XP, 2000

* Koşullar: Belirli şartlar aranmaz
* Yayınevi: CA Yazılım
* Anasayfa: http://www.ca.com/us/Bağlantı dışarı gidiyor

"CA'in hepsi bir arada güvenlik paketi size" virüslere karşı maksimum koruma sağlar
BrothersoftEditor: CA'nın hepsi bir arada güvenlik paketi içinde virüslere, casus yazılımlara karşı maksimum koruma ve gizlilik uzlaşma ve bilgisayarınıza zarar diğer internet tehditlerine verir.

> Protect müzik, fotoğraf ve resimler
> Koruyun kimlik
> Koruyun kids
> Koruyun internet
> Protect all-in-one ile güvenlik
> Kimlik Hırsızlığı Koruması

FAYDALARI

CA Internet Security Suite Plus 2010 sizin gizliliğini tehlikeye ve PC Performans azaltmak virüs, spyware, hacker, spam karşı kapsamlı bir koruma, phishing, saldırgan web siteleri ve diğer internet tehditlerine kolay kullanım sağlar.

ISS Plus 2010 dışarı PC Güvenlik, varsayıma dayalı olarak alır ve ortadan kaldırmak için yardımcı olduğunu anlamak ve kontrol zor bilgisayar güvenliğini sağlar technobable. kolay bir ödül kazanmış, iş gücü teknoloji ve önceden yapılandırılmış ayarlarla grafik arayüzü kullanmak birleştirerek, ISS Plus 2010 basit başlarken yapar ve otomatik güncelleştirmeler ile güvenlik sağlamak için çalışır.

ISS Plus 2010 sizin önemli dosyalarınızı yedeklenir emin, fotoğraf, belgeler koruma yapar kaybı müzik dosyalarını, program veri ve bilgisayar ayarları. kolaylıkla yapabilirsiniz yedek bilgisayarınız ve hızlı bir şekilde veri, hatta farklı bir PC'ye aktarmak geri yükleyebilirsiniz. ISS Plus Kullanım 2010 kullanıcısının kolaylığı bilgilendirici yardım ekranları, sezgisel sihirbazları, anlaşılması kolay ve tüm CA ödül müşteri destek hizmetleri kazanarak desteklenen uyarılar tarafından geliştirilmiştir.

Ebeveyn Denetimleri
Filtre veya web siteleri, sohbet erişimi engellemek ve ailenizin çevrimiçi faaliyetleri kontrol hizmetleri meslektaşların için akran.

Personal Firewall
bilgisayarınıza erişimini durdurur davetsiz misafirlerin, kişisel bilgilerinizi korur ve zararlı programlardan hasar görmez.

Anti-Virüs
PC bulaşmasını önler virüsler, solucanlar ve Truva Atları.

Anti-Spyware
Korur mevcut ve yeni casus yazılım tehditlerini bilgisayarınıza.

Anti-Phishing
Sizi saldırıları phising itibaren, internet dolandırıcılığı ve zararlı web sitelerine. Eğer 2010 6.0.0.285 şimdi CA Internet Security Suite Plus download edebilirsiniz.

Not : Yabancı Site'den alındığı için tercüme edilmiştir.Bundan dolayı küçük sorun ve aksaklıkların çıkabileceğini unutmayınız.

Bağlantı dışarı gidiyor

1.3.0
Kullanım Şartları - İletişim - Öner
29 Temmuz 2014 Salı 15:25:51